Kiváló berendezés az infraszauna

Infraszauna

Használatával akár már három hét elteltével látványos eredményt érhet el. Az infraszauna erősíti az immunrendszert és az energiaszintet, a testi és lelki teljesítőképességet és elősegíti a testsúlycsökkenést is.

55-58 fokon 35-45 percet is lehet a berendezésben tölteni, viszont ez leggyakrabban egyéntől függ. Arra figyeljen, hogyha mindennap használja, akkor a szervezetéből elég sok ásványi anyag és vízben oldódó vitamin távozik, amelyet pótolni kell. Ezt megteheti különféle készítményekkel, amelyeket napi rendszerességgel kell szednie.

Néhány fontos utasítást be kell tartania, mielőtt belekezdene a készülék használatába. Fogyasszon sok folyadékot a tevékenység előtt és után, hiszen leeshet a vérnyomása az erős verejtékezés miatt. Terítsen maga alá egy törölközőt vagy lepedőt.

Ez azért szükséges az infraszauna igénybevételénél, mert felfogja az izzadtságot, így könnyebben tisztán tarthatja a készüléket. Ha elvégezte a folyamatot, akkor zuhanyozzon le, így a méreganyagokat eltávolíthatja véglegesen.