fogpótlás

Milyen előnyökkel jár a fogpótlás?

Az árát és az időtartamát általában a kiválasztott módszer, valamint a páciens kezelési körülményei határozzák meg. A rendelőkben a fogpótlás gördülékenyen zajlik, hiszen minden kontrollvizsgálat, illetve beavatkozás után azonnal kap egy új időpontot, így nem csúszhat hiba a számításaiba.

A koronát mindössze 3-4 hét alatt elkészítik, szóval aki gyors megoldást keres és persze megvannak hozzá az adottságai, annak jó döntés lehet. A nagy népszerűségnek örvendő implantátum több hónapot is igénybe vehet, a hosszadalmas gyógyulási idő miatt.

Az efféle fogpótlás természetes hatású és fix, ami azt jelenti, hogy egy életre szól. A teljes kezelési folyamat fájdalommentes, ami a tapasztalt szakembereknek, a modern eszközöknek és persze az érzéstelenítőnek köszönhető.

A páciens még az injekció beadását sem fogja érezni, mivel egy speciális zselével kenik be az ínyt. A modern érzéstelenítő fájdalomcsillapító hatása 2-3 órán át tart, így több beültetést is végezhetnek egyszerre. A fogpótlás után újra a régi önmaga lehet.