sorközművelő

A modern sorközművelő több feladatot is el tud végezni

A talajszellőztetés, a vízátvezető képesség javítása és a gyomok eltávolítása napjainkban, a rendelkezésre álló innovatív technológiájú készülékeknek hála, igen egyszerűen és gyorsan elvégezhető. Az olasz gyártmányú Aedes sorközművelő termékcsalád mindegyik darabja minőségi és szavatoltan hosszútávon megfelelő eredményt hoz, a megfelelő használat mellett.

Az RMF jelzésű kompakt modell extra rövid, de emellett robosztus gép, igen könnyű vele a manőverezés a fordulókban. Az ilyen jellegű sorközművelő ideális a szőlőültetvényekben és a gyümölcsösökben.

A napelem parkok karbantartására az RM jelzéssel ellátott változat ajánlott, míg az RMB bio soraljművelő és tőközművelő berendezés professzionális fűkaszaként, továbbá ökológiai, illetve mechanikus gyommentesítőként is funkcionálhat.

Az ASV változat az alapfunkciója mellett, akár mulcsozásra is alkalmas. A modern sorközművelő kultivátorok terén igen széles a választék, garantáltan mindenki meg fogja találni az egyes típusok között a neki leginkább megfelelőt.