Kerítés ötféle elemből

Kerítés

A betonkerítés megépítésének nem feltétlenül kell bonyolultnak lennie. Ma már léteznek olyan módszerek, amikkel jelentősen lerövidíthető a telepítés folyamata. Az elemeskerites.hu weboldal munkatársai szívesen állnak azoknak a személyeknek a szolgálatára, akik kerítés építésében gondolkodnak.

Rengetegféle csomag közül lehet választani a honlapon. A legnépszerűbb fajtának a 183 centiméteres panel számít. Mivel nincsenek rajta lyukak, ezért nem kell attól félni, hogy bárki átlát rajta. A kerítés 4 darab telepanelből, 1 darab íves panelből, illetve oszlopokból áll. A végoszlopok beszerzéséről sem szabad megfeledkezni.

Az elemek egyik oldalán téglás mintázat van, a másik oldaluk pedig teljesen sima. Lehet hozzájuk venni oszlopfedkövet, amivel még impozánsabb lesz a végeredmény. Az árak pontosan fel vannak tüntetve az oldalon.

A kerítés bírni fogja a zord időjárást is abban az esetben, ha helyesen történt meg a telepítése. A megrendelt elemek kiszállítása sem tart sokáig. A vállalat tud segítséget nyújtani a megfelelő fuvarozó megtalálásában.