A bevásárlószatyor ajándéknak és logófelületnek is kiváló

Bevásárlószatyor ajándék

Időnként nem árt, ha a cég meglepi valamilyen figyelmességgel az alkalmazottait, mivel így azt a benyomást kelti, hogy nemcsak a munkájuk, hanem ők maguk is fontosak. Ilyenkor persze jó, ha alaposan átgondolja, mit érdemes ajándékozni, aminek örülnek, de ami egyben a cégnek is hasznos szolgálatot végez.

A rengeteg lehetőség közül a bevásárlószatyor ajándék szempontjából is kiváló, de reklámfelületnek is megfelelő, hiszen a cég logóját egészen nagy felületre lehet rányomtatni. A megszokott meglepetések, mint a toll vagy a bögre természetesen hasznosak, de egy idő után szükség van valami újra, amit nem fognak egyből a fiók aljára lökni.

Bevásárlások során nem árt, ha kéznél van egy szatyor, mert így elkerülhető a felesleges pénzkidobás a műanyagzacskókért. Ugyanakkor ezzel a dolgozóit is arra ösztönzi, hogy hozzájáruljanak a környezetvédelemhez, hiszen kevesebb műanyagzacskót használnak el. A bevásárlószatyor ajándék és hasznosság tekintetében nagyszerű választásnak bizonyul, ami biztosan beteljesíti a várt reményeket.

Print Friendly, PDF & Email