A supinált cipő megelőzi a bajt

Supinált cipő

A gyerkőcök fejlődésben lévő lábacskáira egyáltalán nem mindegy, hogy milyen lábbelit húzunk, mert egy rosszul megválasztott darabbal, akár komoly, hosszútávra szóló egészségügyi problémát is előidézhetünk.

Persze fontos a külső is, de az elsődleges szempont, hogy megfelelő pozícióban tartsa a lábát, jó alátámasztást biztosítson és a bokát is kellően megtámassza. A supinált cipő teljesíti ezeket a feltételeket és még ennél is többet nyújt. A speciális, döntött sarkú megoldásával a bokacsont helyes tartását is biztosítja, amire a kicsik ínszalagjai még nem mindig képesek.

A különleges kialakítás kívülről szinte észre sem vehető és a viselése sem válik kényelmetlenné emiatt, tehát bátran lehet supinált cipő változatokat vásárolni, a hidegebb és melegebb évszakokra egyaránt. Nézze meg a különféle modelleket a lurkocipo.hu gyerekcipő és szandál webáruházban, majd rendeljen egy vagy több supinált cipő példányt, hiszen jobb a megelőzés, mint később együtt élni a kialakult problémákkal vagy kezelni azokat!

Print Friendly, PDF & Email