Ezek a speciális ételek nyersen a legfinomabbak

A sushi egyes alapanyagai nyersen az igazik

A magyar konyha igen gazdag mind íz-világában, mind az összetevők tekintetében, így sokan tökéletesen megelégednek a hagyományos ételeinkkel és nem kóstolnak meg semmilyen új fogást. Vannak azonban olyanok is, akik nagyon szívesen kísérleteznek és próbálnak ki új ételeket.

A különböző népek ételei között elég nagy különbségek is lehetnek. Megjelenhetnek olyan fűszerek, alapanyagok, amelyek a magyaroknak teljesen ismeretlenek. Gyakran az elkészítés módjában vannak olyan eltérések, amelyeknek köszönhetően egy recept teljesen újszerűnek tűnik. A sushi sokaknak elég különleges ételnek számít, főleg azért, mert vannak benne olyan összetevők is, amelyek nyersen kerülnek bele ebbe a japán specialitásba, például a hal. Talán ezért is olyan különbözőek a vélemények a sushiról, hiszen sokan imádják a nyers lazacot vagy tonhalat, mások viszont meg sem akarják kóstolni.

Érdemes azonban adni egy esélyt ennek az ételkülönlegességnek, hiszen lehet, hogy elég egy próba és az is beleszeret, aki eddig teljesen elzárkózott.