Szőnyeg felfrissüléshez vagy stílusváltáshoz

Kisebb méretű szőnyeg

Télen minden padlófelületet beborított valamilyen textíliával, hogy ezzel is melegebbé varázsolja az otthonát, de most már szeretné szellősebbé tenni a különböző helyiségeket? Néhány kisebb méretű szőnyeg révén könnyedén megteheti ezt, ugyanis a szép padló felfedésével optikailag meg fok nőni a tér és a kisebb matériák nem fogják engedni, hogy túl steril legyen a hangulat.

Látogasson el a homedesignakberendezes.hu weboldalra, böngéssze át a hatalmas szőnyeg kínálatot és válogasson ki néhány modern, színes és mintás darabot! Ezek lehelyezése a nagy szőnyeg helyett jelentős változást fog eredményezni, akár teljesen megváltozhat a helyiség stílusa is.

Éppen ezért, okosan szemezgessen! Ha nem szeretné drasztikusan átformálni a szobáit, akkor figyeljen rá oda, hogy a kiválasztott szőnyeg passzoljon a többi berendezési tárgy stílusához! Ugyanakkor, ha szívesen venne látványosabb változásokat is, akkor a szőnyeg lehet teljesen más jellegű is, mint az előző, vagy mint az azt körülvevő tárgyak, csak még kelleni fog valami, például egy új függöny, amivel megteremti a harmóniát.