Telefonáljon, amikor esedékes a csöpögő csap javítása!

Csöpögő csap javítása

Már megint csöpög a csap! Pedig a múlt héten már megcsináltuk, de úgy tűnik nem sikerült jól a csöpögő csap javítása. Valószínűleg szakembert kellett volna hívni, de most már mindegy. Múlnak a hetek, a mosdókagylón a vízkő egyre vastagabb és csak utólag jut eszünkbe, hogy miért használunk el takarításkor egyre több vízkőoldót.

A másik szobában ülve a TV elnyomja a hangot, de a csap továbbra sem javul meg magától. A vízszámla megérkezésekor döbbenten nézünk a befizetendő számjegyekre, mert nem akarunk hinni a szemünknek. A plusz több ezer forint kiadásnak senki sem örül. Itt az ideje, hogy szembenézzünk a tényekkel!

Szükségünk van egy rendes, szakmát tanult vízvezeték szerelőre, aki egyszer és mindenkorra megoldja a kitartó háztartásbeli problémát. A kiérkező szakember azonban kénytelen velünk ismerteti a szomorú tényeket, hogy immár a csapot már csak egy komplett cserével lehet megmenteni. Ne várjuk meg, hogy még több felesleges kiadásunk legyen! Ha csöpögő csap azonnal tárcsázzuk a 06709073440 számot!