Miért szükséges az iPhone X tokok használata?

iPhone X tokok

Az iPhone X készülékeket 2017 szeptemberében dobták a piacra és azóta is töretlen népszerűségnek örvendenek. Ez részben a memóriának és a nagy tárhelynek köszönhető. A készülékekhez minőségi iPhone X tokok dukálnak, mivel ezek megóvják mindenféle kellemetlenségtől.

Az eszköz különlegessége, hogy minőségi alapanyagokból alkották meg, mint a rozsdamentes acél, illetve üvegburkolattal rendelkezik, ami víz- és porálló. A megszokott OLED technológiával szemben, jobb a felbontás, a kontraszt, fényesebb, vékonyabb és élénkebben a színek is.

A webáruházban az iPhone X tokok gazdag termékpalettája tárul az érdeklődők elé, amelyek között akadnak mintásak, színesek, egyszerűek. A ROCK Brilliant Series Protection fehér, fekete és piros színben is kapható, ami üveg hátlappal rendelkezik.

Három részből áll, amit egy szilikon keret vesz körül, valamint PC hátlap és üveg hátlap alkot. Az üveg hátlap garantált védelmet nyújt. Az iPhone X tokok hátulján különböző színes alapon tigrisminták is megjelenhetnek.

Print Friendly, PDF & Email