Ma már a fájdalom se lehet kifogás lézeres fogászattal

Ezen az oldalon (https://clinident.hu/lezeres-fogaszat-fajdalommentesseg-szolgalataban/) olyan fogászati beavatkozásról is olvashatsz, ami teljesen fájdalommentes.

Sok ember tart az újításoktól és a legmodernebb orvosi beavatkozásoktól. Igazából nem is attól félnek, hogy fájdalommal járhat, hanem inkább attól, hogy nem ismerik. A lézeres fogászat napjainkban teljesen új eljárásnak számít. Ezen az oldalon (https://clinident.hu/lezeres-fogaszat-fajdalommentesseg-szolgalataban/) olyan fogászati beavatkozásról is olvashatsz, ami teljesen fájdalommentes.

A lézeres beavatkozások már igen régóta közkedveltek az orvoslásban, mint amilyenek a szépészeti műtétek is. Viszont egyre több fogorvos használ lézert, hiszen a szájsebészeten nagyon gyakran van szükség egy hatékony és gyors megoldásra. A fogászati kezelésektől egyesek azért tartanak, mert úgy gondolják, hogy sokáig tart a felépülés. Idősebb korban főleg a foghúzás jelenthet problémát, mivel a kihúzott fog helye több mint egy héten keresztül fájdalmasan lüktethet. Az orvosok a kezelés idejére antibiotikumot és fájdalomcsillapítót is felírnak, hogy megkönnyítsék a felépülést.

A lézeres eljárás egyáltalán nem fájdalmas, ráadásul gyorsabban gyógyul a vágás helye is. Ha a fogadat kell kiműteni, mert beletört húzás közben, esetleg gyulladás áll fenn, akkor mindenképpen célszerű egy jó szakembert megkeresned. A lézeres fogászat viszonylag rövid idő alatt képes helyrehozni a súlyosabb fogbetegségeket. A lézerről azt tartják a szakemberek, hogy a modern kor egyik legjobb vívmánya.

A páciensek elégedettsége egyre több orvosnak fontos, ráadásul a fájdalommentesség is lényeges. Lézert akkor alkalmaznak a műtétek alatt, amikor hajszálerekkel rendelkező területen végeznek beavatkozást. Ekkor szükség lehet a modern technológiára, hiszen ha egy eret átvágnak, akkor nagymennyiségű vérzés következik be. A lézeres fogászat gyökérkezelés során is kiváló választás, amiről a https://clinident.hu/lezeres-fogaszat-fajdalommentesseg-szolgalataban/ linken is olvashatsz. Régen, amikor egy fog kilyukadt vagy a gyökerével volt probléma, akkor csak a húzás jöhetett szóba. Azonban manapság már egyszerűn megmenthetőek a fogak. A lézerrel fájdalommentesen és egyszerűen eltávolíthatóak a gyökéren lévő elhalások.

Print Friendly, PDF & Email