Kevés gondozást igényel a labdarózsa

Labdarózsa

Labdarózsa

Nem egyszerű kiválasztani azokat a növényeket, amelyekkel szeretnénk körülvenni az otthonunkat, hogy kellemes látványt és pozitív hatást biztosítsanak. A probléma főként abból adódik, hogy olyan sokféle változat létezik és mindegyik nagyon gyönyörű. Okosan kell elvégezni a társítást és túl sem szabad zsúfolni a helyet, ahová ültetve lesznek. Mindenesetre ne maradjon ki a listából a labdarózsa!

Egy igazán szép 3-4 méter magasra is megnövő díszcserje, ami bár nem hoz a virágai után látványos termést, de kárpótlásul ősszel csodás színekben pompáznak a levelei. A labdarózsa gondozása nem bonyolult és rendkívülien meghálálja a ráfordított figyelmet.

Ha a vásárlása mellett döntünk, akkor tegyük ezt meg olyan helyről, ahol a kedvező ár mellett, a kivételes minőségben sem kell csalódnunk. A virag-online.hu felületen hasznos tanácsok kíséretében a nap bármelyik órájában megrendelhető a labdarózsa tő. Válaszuk ki az ideális helyet, valamint a tökéletes időpontot és készítsük el az ültető árkot, majd következhet a telepítés. Élvezzük a szépségét az év jelentős részében.

Print Friendly, PDF & Email