Első randi Budapest egyetemeinél

randi Budapest

Randi Budapest

A társkeresőn való ismerkedés utáni első találkozásra érdemes olyan helyszínt választani, főleg ha szűkös az időbeosztás, ami közel van az egyetemhez, kampuszhoz, munkahelyhez. Egy csendes randi Budapest egyetemeinek környékén jó alkalom arra, hogy a két fél mélyebben megismerje egymást.

Érdemes egy délutáni sétát ejteni az Erzsébet ligetben, ami közel van a Külkereskedelmi karhoz, a Japánkertben a Pénzügyi és Számviteli Kar közelében, vagy a Duna Parton a Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar székhelyénél.

Egy randi Budapest területén szinte bárhol megvalósítható, de ha éppen más településen kellene jó helyet találni, például Zalaegerszegen, akkor ajánljuk az Ifjúsági parkot, ahol természetes környezetben lehet ismerkedni.

A legtöbb egyetem, illetve kar székhelye körül egyébként van egy park, természetesebb környezet, ahol az ismerkedés kötetlenebbé válik, így egyik fél sem érzi magát veszélyezve és a pénztárcát megkímélve kerülhet sor az első találkozóra. Persze a randi Budapest valamelyik kávézójában vagy éttermében is tökéletes lehet.

Print Friendly, PDF & Email