Az elme és a tudat alatti konfliktusa

tudat alatti

Tudat alatti

Irányíthatjuk-e gondolatainkat? Sokan vannak tisztában a tudat alatti létezésével, de nem mindenki tudja, hogy valójában mi is az, mit csinál és miként használhatjuk. Az igazság az, hogy ez az erő hatalmas szövetséges lehet a számunkra, ha tudjuk, hogy miként lehet irányítani. De ha nem fékezzük meg, akkor rossz helyre is vezetheti az életünket. Az agyunk, akárcsak egy számítógép, nem képes eldönteni azt, hogy mire lehetünk képesek és mire nem.

A tudatunk azonban értékeli a helyzetet és a tudat alattiban tárolt programozási eredmények alapján azt mondhatja: „Ezt nem vagy képes megcsinálni vagy megkapni!”! Tehát láthatjuk, ez könnyedén egy ördögi körré válhat.

Amennyiben megtanuljuk kontrollálni az elménket és helyesen programozni a gondolatainkat, erősekké válhatunk. Teljes ellenőrzésünk lehet a tudat alatti hihetetlen ereje felett, amely által megláthatjuk azokat a lehetőségeket, embereket, erőforrásokat és helyzeteket, amelyek hozzájárulhatnak a célunk eléréséhez. Mindez pedig magától történik majd, bármilyen erőfeszítés nélkül.