A Tefal palacsintasütőbe nem ragad le semmi

Tefal palacsintasütő

Tefal palacsintasütő

Mindig lesznek olyan ételek, amelyek könnyebben készíthetőek el és azokon a napokon fogjuk megcsinálni, amikor nincs kedvünk komplikálni az életünket. Egy jó minőségű Tefal palacsintasütő azt a feladatot látja el, hogy ez a könnyen megoldható étel ne okozzon többé problémát.

A sütő megvásárlásakor olyan szempontokat kell szem előtt tartani, mint a strapabíró jelleg, hiszen az a célunk, hogy több évig használható legyen.

Az is fontos, hogy a palacsinta ne ragadjon le és ne kelljen kidobni, hanem egyenletesen süsse meg a belehelyezett masszát. Ehhez az kell, hogy ne csak a serpenyőnek közepén, a hőforrásnál melegítsen, hanem az egész felületen.

Ezáltal a palacsinta ugyanúgy fog kinézni és nem csak a közepe lesz megsülve. Az is elengedhetetlen, hogy a palacsinta csússzon, ne pedig tapadjon, így könnyebben meg tudjuk fordítani. Bírnia kell a magas hőfokot és olyan felülettel kell bevonva legyen, ami karcmentes. A Tefal palacsintasütő mindezekben a pontokban megfelel és kényelmessé teszi a főzés pillanatait.