Szállás Dorogon rendkívül kedvező áron

Kényelmes szállás, jó áron

Gyakran lehet arról hallani, hogy milyen nagy a munkanélküliek száma hazánkban és a környező országokban egyaránt. Sokan külföldön próbálnak kedvező lehetőség után nézni, a legtöbb ember számára viszont az lenne az ideális, ha itthon találna megfelelő munkát.

Egy igazán olcsó, mégis igényes szállás Dorog városában igen megkönnyíti azoknak a dolgát, akik itt vagy a közelben találtak munkahelyet. Ez a munkásszálló a belváros központjában található, ami azért nagyon fontos, mert így könnyen, akár gyalogosan is el lehet jutni azokra a helyekre, ahol a mindennapokban intéznivaló akadhat, például üzletekbe, bankokba, étterembe. A szállón 2, 3, illetve 4 fős szobák találhatóak, ezekben egyszemélyes ágyak, szekrények, tévé, hűtő és természetesen internet hozzáférés is van.

Az épületben ezen kívül van teázó-kávézó helyiség, konyha, fürdőszobák, mellékhelyiségek. Rendkívül kedvező ez a szállás Dorog központjában, még azoknak is, akik hosszabb ideig akarnak itt tartózkodni, hiszen ebben az esetben az árak még kedvezőbbek.