Online CSOK kalkulátor

CSOK kalkulátor

CSOK kalkulátor

A Családi Otthonteremtési Kedvezmény 2016-os jogszabály módosításaival, már az Ön családja is teljesíteni tudja a feltételeket a vissza nem térítendő támogatáshoz. Itt az ideje a tervkészítésnek és a számítások elvégzésének! Kapcsolja be a számítógépet vagy vegye elő okostelefonját és keresse fel a jelzalog.com weboldalt!

A honlapon válassza ki a CSOK és CSOK 2016 kalkulátor menüpontokat. Itt a családi állapota és gyermekvállalási terveik alapján a CSOK és a 10+10 CSOK feltételeit is ellenőrizheti. A továbbiakban meg kell adnia, hogy mire fordítanák a támogatást, új lakóingatlan vásárlására vagy építésére, használt lakás vásárlására vagy bővítésére.

Ha ez megvan, akkor már csak néhány a családdal és a megvásárolandó, bővítendő ingatlannal kapcsolatos kérdésre kell választ adni és máris megtudhatja, hogy jogosult-e a CSOK támogatásra és ha igen, akkor milyen összeget vehet igénybe. Amennyiben mégis negatív visszajelzést kapna, kérje szakértő segítségét, mert lehet, hogy egy apró dolog módosításával, már változik a helyzet!