Nyelvtanulás a Duolingo segítségével

 

A nyelvtanulás hatékony a Duonlingóval

A nyelvtanulás hatékony a Duonlingóval

Mindenki szeretne idegen nyelveket tanulni, azonban nem mindenki veszi a bátorságot hozzá, pedig másra nincs is szükség. Még az is meg tud tanulni bármilyen idegen nyelven legalább alap- vagy középszinten beszélni, akinek nyelvérzéke sincs, egyszerűen kitartás és akarat szükséges ehhez. A duolingo.com mindenki számára jó választás, aki valamilyen idegen nyelvet szeretne tanulni. Magyar anyanyelvről egyelőre angolul lehet tanulni, azonban folyamatosan új lehetőségek jelennek meg, azonban épp az angol az, amelyik nyelvet a legtöbben szeretnék elsajátítani.

 

Szórakoztató módon sajátíthatjuk el az új szavakat, mondatszerkezeteket, hiszen közben láthatjuk a haladásunkat, sőt, a legnagyobb közösségi oldalon keresztül láthatjuk, hogy azon a héten, abban a hónapban és a teljes tanulást tekintve miként állunk ismerőseinkkel szemben, akik szintén a Duolingo oldalt választották a nyelvtanulás helyéül. A kiejtést is lehet gyakorolni egy mikrofon segítségével, azonban ez nem kötelező, az viszont igen, hogy az írott forma mellett, a kimondott mondatokat is megérthessük. Azok számára, akik angolul beszélnek, számos más lehetőség is megnyílik ezen az oldalon, hiszen angol nyelvről rengeteg más nyelvet el lehet sajátítani, ami szintén érdekes kihívás mindenki számára.

 

Ami a legjobb, teljesen ingyenes mindenki számára ez a nyelvkurzus. Amikor elvégzi valaki, akkor az adott nyelvvel kapcsolatban számos dolgot fog ismerni, nemcsak a szókincse bővül, hanem a nyelvtani elemek legnagyobb részét is el fogja sajátítani. A nyelvtanulás egy ilyen oldal által egyszerűbbé vált, mint valaha, ezért megéri adni egy esélyt.