köldök piercing

Köldök piercing a bevállalósabb nőknek

Ez a testékszer a fiatalok körében nagyon népszerű. A köldök piercing sokféle anyag felhasználásával készülhet. A kiválasztását egyáltalán nem szabad elhamarkodni. Fontos, hogy bőrbarát legyen és ne okozzon allergiás reakciót. Az arany és az ezüst kiegészítő nagyon mutatós.

Az élénk színű köveket tartalmazó darabok azonnal felkeltik a figyelmet. Amennyiben egy efféle terméket választ, akkor magabiztosan és büszkén fogja viselni. Ha nyáron szeret sokat strandolni, akkor az aktuális szettjéhez igazíthatja. A köldök piercing belövése napjainkban már gép segítségével történik. Először is a szakember fertőtleníti a bőrfelületet, majd kijelöli a kellék helyét. Ezután a készülékkel átlövi a köldököt, ahová azonnal bekerül az ékszer. Nagyon higiénikus az eljárás, hiszen ez az aprócska kiegészítő zárt, steril kapszulába van becsomagolva.

Ha a köldök piercing behelyezésre került, akkor néhány dolgot tegyen meg! A gyógyulási idő alatt a seb tisztítására használja a szakember által meghatározott készítményt és napi szinten mozgassa meg a beszúrt ékszert!