Kitűnő ínyencség téli estékre a sütőtök bundában

Sütőtök bundában

Sütőtök bundában

Most a hideg téli estéken, délutánokon nem csak a forralt bor illata és íze csalogató, hanem a frissen sült sütőtök is remekül hangzik. Ezt az egészséges, vitaminokban gazdag kabakost nagyon sokféle módon elkészíthetjük. A hagyományos sütés, főzés mellett nagyon finom a sütőtök bundában kirántva. Tulajdonképpen minden zöldséget ki lehet rántani, nem kivétel ez alól a sütőtök sem. Ha szereti a család apraja-nagyja a sütőtököt, akkor érdemes minél gyakrabban készíteni és fogyasztani belőle, amíg tart a szezonja.

Azért, hogy ne unják meg a gyerekek, meg azért is, mert nagyon ízletes, érdemes a sütőtököt bundában is kipróbálni. Nem eltérő az eljárás az egyéb panírozástól, ám aki szükségét érzi, olvassa el a receptet a hahopihe.receptneked.hu oldalon. Nem lehet elrontani, hiszen a sütőtök bundában ugyanúgy készül, mint bármi más, amit ezen a módon sütünk ki. A sütés-főzésben még az is nagyszerű, hogy az ételek ízvilágát variálhatjuk kedvünk szerint, és ami a legjobban bevált, azt a módszert alkalmazhatjuk gyakrabban. Persze a változatosságra szükség van a konyhában is, és csupán néhány fűszer hozzáadásával máris valami újat hozhatunk ki a tegnapi menüből is.