Kétszárnyú beltéri ajtó egyedi igények szerint

Kétszárnyú beltéri ajtó

Kétszárnyú beltéri ajtó

Egy 100 centiméter széles ajtó használata már igen kényelmetlen, hiszen kifejezetten nagy teret igényel, hogy teljesen ki lehessen nyitni, ami akadályozhatja a berendezéshez való hozzáférést és maga a helyiség kialakításába is beleszól, mivel az ajtó mögé lényegében semmi sem kerülhet be.

Ezért 100 centiméter felett már kétszárnyú beltéri ajtó beszerelése ajánlott, ami egy főszárnyból és egy váltószárnyból áll, így csökkentve a nyílászáró átjárhatóságát. Természetesen, szükség esetén a váltó vagy segédszárny is kinyitható, de az esetek többségében csukva marad, így sokkal kellemesebb környezetet lehet teremteni.

A választék kétszárnyú beltéri ajtó esetén is óriási, így semmilyen színnel, anyaggal, designnal kapcsolatos tervről nem kell lemondani, hiszen egyedi igények teljesítésére is lehetőség van. Amennyiben Önnek is egy kétszárnyú beltéri ajtó jelentené a megfelelő alternatívát, akkor keresse fel a budapestbelteriajto.hu weboldalt és válassza ki azt a terméket, ami tökéletesen megfelel az elképzeléseinek!