Az ellipszis tréner kellőképpen megdolgoztatja izmainkat

Az ellipszis tréner remek sporteszköz

Az ellipszis tréner remek sporteszköz

Mozgásra mindenkinek szüksége van, ez vitathatatlan. Hiszen az egészséges életmódhoz ez is hozzátartozik. Azonban a sportolásra kevés idő marad, a rengeteg fontos teendőink mellett. Este a tévé előtt is sportolhatunk az ellipszis tréner használatával.

Ez a nagyszerű kondigép minden főbb izomcsoportunkat megdolgoztatja, így a szükséges mozgásigényünket néhány perc alatt kielégíthetjük. Az ellipszis tréner segítségével végezhető gyakorlatok leginkább a sífutásra hasonlítanak, ez pedig köztudottan az egyik legösszetettebb mozgásforma, ami a végtagok izmai mellett, a hát- és mellkas izmait is megmozgatja.

A modern berendezés használatával többféle edzésprogramot dolgozhatunk ki. A nehézségi fokozat is egyetlen gombnyomással változtatható. A nagy kijelezőn pedig folyamatosan nyomon követhetjük a teljesítményt és az elégetett kalóriák számát.

Az ellipszis tréner nagyszerű partner lesz testünk karbantartásában. A motor csendes bugása nem fogja megzavarni a szomszédokat, így bátran edzhet késő este is.