Autóba való telefontartó akciós áron

Különleges telefontartó

Aki sokat ül az autóban, annak nagy előnyére válik, ha a telefonja karnyújtásnyira lehet. Hiszen kihangosítva, vezetés közben is tud telefonon beszélgetni, közben követni a GPS utasításait vagy épp zenét hallgatni a kedvenc lejátszó listáról.

Ma már nagyon sok típusú telefontartó kapható, ami könnyedén rögzíthető az autóban és stabil marad vezetés közben is. Egyes változatok a szellőző lamellájára szerelhetőek, míg mások a műszerfalon kapnak helyet.

A gyártók igyekeznek stílusában és anyagfelhasználásában is az autó beltéri kialakításához igazítani, ezért nem csoda, ha némelyik telefontartó valódi bőrhuzattal van ellátva.

Nagyon kedvelt megoldás a mágneses tartó, amihez általában 2 mágnesezett lap jár, az egyik a telefontartó tetejére kerül, mig a másik a telefonkészülék hátlapjára. Webáruházunk minőségi telefontartó kínálata mellett, rendelkezik autós töltőkkel is, amivel folyamatosan áram alatt tudja tartani a gyorsan merülő készülékét. Rendelje meg az Ön által legszimpatikusabb terméket!

Print Friendly, PDF & Email