A hair transplant clinic változatos szolgáltatásai

Hair transplant clinic

Akárcsak a plasztikai sebészet egyéb területein, az orvostudománynak sikerült a hajátültetés terén is kimagasló sikereket elérni. A folyamat során a donor szőrtüszőket átmozgatják azokról a helyekről, ahol nagyobb számban nőnek a hajjal kevésbé ellátott helyekre.

A hair transplant clinic szolgáltatásaira mind a férfiak, mind a nők körében nagy az igény. A férfiak hajlamosabbak a kopaszodásra és gyakrabban jelentkezik náluk a hajhullás.

De ugyanakkor a haj hiánya a bőr bizonyos területein égési vagy egyéb sérülések következménye is lehet. A hajátültetésnek jelenleg számos különböző módja van, amit a hair transplant clinic kínálatból választhatunk.

A FUE az egyik legelismertebb folyamat, aminek alapja a donor hajszálak kivonása a környező szövetekkel együtt. Mindenegyes kivont graftot egy speciális géppel távolítanak el, így nem maradnak hegek. Egy graft 1-4 hajhagymát tartalmazhat. Ezen túlmenően, a hair transplant clinic szakemberei segítenek helyreállítani a szemöldökét, a bajuszát és a szakállát is.

Print Friendly, PDF & Email