A betonkerítés helyének elrendezése

Betonkerítés

Adott a pontos terület, ahová a kerítés tervezve van és már csak az a kérdés, hogy milyen előmunkálatokra lesz szükség, ha a betonpanelekből álló terméktípus mellett tesszük le a voksunkat. A gyártók annak fényében teremtették meg a betonkerítés összes alkotóelemét, hogy azok minimális előkészület után, azonnal beállíthatóak legyenek. Nem okoz gondot az egyenlőtlen talaj és még annak szerkezete sem.

Ha hosszútávra tervezünk, akkor megéri az oszlopok mellett, a panelek alatti részt is gondosan betonozni. Ezzel aztán maximális stabilitást biztosítunk és garantáltan nem fog elmozdulni egyetlen része sem.

Természetesen erre nincs feltétlenül szükség, mert csak a földbe is beásható a tartó rész, de a súly miatt megtörténhet, hogy egy nagyobb esőzést követően kifordul a földből, ami jelentős bosszúságot okoz. Némi odafigyelést és gondos lefektetést követően, a betonkerítés évtizedeken át rendeletlenül kiáll minden kihívást, ami ránehezedik. A napsütés és még a fagyok sem bontják meg szerkezetét.