Kiemelkedő teljesítményű álló ventilátor

Modern ventilátor

A tikkasztó melegben néha az is nagy felfrissülést jelenthet, hogyha egy kicsit mozog a levegő, lengedezik a szél. Az álló ventilátor segítségével bent a házban ez a folyamat mesterségesen is előidézhető.

A szellozoshop.hu weboldalon árusított álló ventilátor tökéletesen formatervezett, igencsak masszívnak mondható gépezet, aminek a teljesítménye egyedülálló, de nem mindenki kedveli feltétlenül a nagy szelet, ezért kisebb fokozatokra is kapcsolható a forgási sebesség.

A fém felépítésnek köszönhetően igazán stabil szerkezetről van szó, ami akár 3000 köbméternyi levegőt is képes megmozgatni óránként. Zajszintje teljes mértékben elviselhető határokon belüli, súlya pedig nem nehezebb, mint egy igazán könnyű kerékpár, így bárki könnyedén áthelyezheti a másik helyiségbe, ha éppen úgy szeretné.

Az álló ventilátorra 1 év garanciát szavatol a gyártó, mellette az ára is megfizethető. Rendelése is teljesen akadálymentes, a házhozszállítás pedig biztonságos. A védőcsomagolásának hála, törés- és karcmentesen érkezik a vásárló által megadott címre.

Print Friendly, PDF & Email