Az önismereti kör csak az első lépés

Önismereti kör

Mi az élet egyik legnagyobb rejtélye? Talán az, hogy rájöjjünk, kik vagyunk mi, és pontosan miért vagyunk itt? Sajnos a tapasztalat azt mutatja, hogy nagyon kevesen teszik csak fel maguknak ezeket a komoly kérdéseket. Miért van ez? Azért, mert a világ problémái mindig adnak valamit, amin rágódni lehet, és kisebb gondunk is nagyobb annál, mintsem magunkkal foglalkozzunk. Amennyiben mégis ezt szeretnénk megtenni, akkor az önismereti kör áll a rendelkezésünkre.

Ezen csoportoknak, programoknak a célja, hogy rájönnünk, pontosan milyen személyiségek vagyunk. Nem kérdés, hogy mennyire fontos, hogy bizonyos körülmények között mégis hogyan reagálunk le helyzeteket.

Az önismereti kör során rájöhetünk arra, hogy mikor és miért hagyjuk magunkat befolyásolni, valamint hogy küzdhetünk a számunkra nem előnyös dolgok ellen. Eljött az ideje, hogy a kezünkbe vegyük a sorsunkat és mostantól minden körülményt úgy tapasztaljunk és oldjunk meg, hogy az előnyünkre váljon! Az önismereti kör csak az első lépés, aminek hála feltárhatjuk valódi mivoltunkat.

Print Friendly, PDF & Email