A Quivogne nem okoz csalódást

Minőségi mezőgazdasági eszközök

Itt a remek lehetőség kitűnő mezőgazdasági gépek beszerzésére! A pap-argo.eu termékpalettáján nagyszerű Quivogne gépek találhatóak, amelyek jelentősen leegyszerűsítik a nehezebb, időigényes feladatokat is.

Egy hatékony vetőgépre, tárcsás boronára, talajlazítóra minden esetben nagy szükség van, hogyha földművelésről van szó. Minél nagyobb területről van szó, annál modernebb eszközökre van szükség. Amint azt mindenki tudja, az idő pénz.

Mindenképp fontos, hogy a műtrágyázás, vetés, aratás a megfelelő időben történjen, hiszen csak ebben az esetben lehet tökéletes végeredményre számítani a termést illetően.

A Quivogne gépei a felsőkategóriát képviselik. Ez nem is csoda, hiszen francia minőségről beszélünk. A robosztus kivitelezésű szupernehéz tárcsa, akár 25 cm mélyen is képes belevágni a földbe. Ennek köszönhetően, a nagymennyiségű, kemény szármaradványokat is a talajba lehet keverni. De az sem fog csalódni, aki a Quivogne szárzúzót választja. A hosszú élettartam garantált. A nagy területteljesítménynek hála, garantált a magas munkatempó.

Print Friendly, PDF & Email