A kerítéslazúrral könnyű a munka

Kerítéslazúr

A kültéri és beltéri felületek világában az egyik leggyakrabban használt anyag a fa, ami egyáltalán nem meglepő, tekintve a szóban forgó matéria természetes szépségét. A fafelületek ragyogásáról folyamatosan gondoskodnunk kell, a kerítéslazúr pedig remek lehetőséget kínál erre.

A kerítés a kültéri viszonyok miatt, tipikusan olyan egység, ami nagyon könnyen megkopik, ha nem a megfelelő minőségű termékkel van kezelve és karbantartva. Az időjárás viszontagságai megviselhetik a felületet, ami aztán rozzantnak és vihar-vertnek tűnhet, ezáltal elhomályosítva az amúgy harmonikus atmoszférával rendelkező otthon fényét.

A kerítéslazúr használatával olyan friss, üde fénnyel ruházhatja fel a megkopott felületeket, hogy azok teljesen újnak tűnnek majd. Amennyiben szeretné megőrizni a fa eredeti erezetét, mindenképpen a kerítéslazúr legyen a választása tárgya! Mielőtt ecsetet ragadna, tisztítsa meg alaposan a kezelni kívánt kerítést, különös gondot fordítva a már meglévő festékrétegek eltávolítására!

Print Friendly, PDF & Email